Actueel

cristiano ronaldo al-nassr

Cristiano Ronaldo heeft (opnieuw) negatief de aandacht getrokken. De Portugese sterspeler chokete zijn tegenstander tijdens de beladen Riyadh derby.

Odion Ighalo stal de show

Tijdens de Riyadh derby tussen Al-Nassr en Al-Hilal op dinsdagavond, haalde Cristiano Ronaldo om de verkeerde redenen de krantenkoppen toen hij een tegenstander in frustratie ‘RKO‘de’. Dit terwijl zijn voormalige Manchester United-teamgenoot Odion Ighalo juist de show stal in Saoedi-Arabië. Ronaldo’s actie op het veld bootste de populaire finisher na van WWE-ster Randy Orton, die beroemd is geworden door miljoenen ‘outta nowhere’ meme-video’s online. Op Twitter regende het reacties over de ‘ongepaste’ move, die voortkwam uit frustratie.

Cristiano Ronaldo leidt tot controversiële actie

Er stond veel op het spel in de wedstrijd tussen Al-Nassr en Al-Hilal. Vooral voor eerst genoemde woog de uitslag zwaar, want Al-Nassr kon gelijk komen in punten met de Saudi Professional League-leider Al-Ittihad. De twee penalty’s van Ighalo, in de 42e en 62e minuten, gaven echter Al-Hilal een comfortabele voorsprong van twee doelpunten.

Ronaldo’s frustratie was na de 1-0 al duidelijk zichtbaar en in de 52e minuut liet Ronaldo zich verleiden tot een choke-beweging. Die move werd door zowel zijn tegenstander als de scheidsrechter Michael Oliver niet in dank afgenomen. De actie leverde de Portugese superster dan ook een gele prent op.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in het voordeel van Al-Hilal met 2-0.

Bekijk hieronder de RKO-move van Cristiano Ronaldo:

View post on Twitter

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo zich negatief liet gelden bij een wedstrijdin Saudi-Arabië. Wat dacht je bijvoorbeeld van de keer toen Cristiano Ronaldo boos naar de kleedkamer vertrok na de wedstrijd tegen Al Feiha?